Strict Standards: Non-static method FmeSeo::getCmsPageName() should not be called statically in /var/www/vhosts/vds905.virtualserver.io/httpdocs/modules/fmeseo/fmeseo.php on line 745

Notice: Undefined variable: page_id in /var/www/vhosts/vds905.virtualserver.io/httpdocs/modules/fmeseo/fmeseo.php on line 764
Returguide - After the Robes

RETUR GUIDE

Hvis du mod al forventning skulle have lyst til at returnere nogle af After the Robes styles, er her en lille guide til hvordan.

After the Robes yder 14 dages returret gældende fra den dag du modtager forsendelsen. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand og mængde, som ved modtagelsen med hangtag siddende på. Varer uden hangtag tages ikke retur.

Returnerer ved fordensendelse (kun PostNord & CoolRunner.dk)

Hvor lang returret har jeg?
Du har altid 14 dages returret på varer, der er købt online. Dette betyder, at du kan sende ubrugte varer tilbage til os i op til 14 dage, efter du modtog/afhentede din pakke. Og 7 dages returret på varer købt i showroom.

Kan jeg bytte varer, som er købt på online?
Du kan sagtens bytte varer, der er ubrugte og hvor prismærkerne stadig sidder i. Ønsker du at bytte til den samme vare – blot til en anden farve eller størrelse – sender vi naturligvis din nye vare portofrit. Du kan læse mere, om hvordan du bytter, på din returseddel samt returguide. Kan du ikke finde den kan du downloade en ny her: Returseddel

Hvordan sender jeg varer retur?

Send pakken til:

After the Robes
Ben Websters Vej 16
2450 København SV
Danmark

VI MODTAGER KUN RETURPAKKER SENDT MED POSTNORD ELLER GENNEM COOLRUNNER.DK

  1. Find din returseddel og evt til ordrebekræftelse frem, som blev sendt med din pakke fra os. Hvis ikke du kan finde din ordrebekræftelse, kan du altid gå ind på www.aftertherobes.dk og logge ind og printe en ny.

  2. Pak den/de pågældende styles ind og læg retursedlen med, skriv på denne om du ønsker at bytte (i det tilfælde til hvad) eller om du ønsker pengene retur.

  3. Når du sender retur med PostNord anbefaler vi at du sender din forsendelse med pakkelabel. Det gør vi, for bedst muligt at kunne hjælpe dig hvis pakken skulle være forsinket eller blive væk hos PostNord - uden tracking nr. kan vi ikke hjælpe dig desværre. Hvis du ønsker at sende din forsendelse som brev, dvs. med frimærker, er dette på eget ansvar, også selvom du har en indleveringskvittering fra PostNord, After the Robes står ikke til ansvar overfor mistede pakker sendt retur som brev. Retur-pakkelebels kan købes gennem os her.

  4. Send pakken 

  5. Så snart vi har din pakke, tjekker vi om alt er som det skal være og herefter tilbagebetaler vi returbeløb til det kreditkort (og kun dette), som varerne er betalt med, dette sker inden for 5 hverdage efter pakken er modtaget af os. Herefter har du pengene retur på dit kort inden for 1-3 hverdage.

Hvordan & hvornår får jeg mine penge retur?
Vi tilbagebetaler dine penge, på samme måde som du valgte at betale på i første omgang. Det vil sige; hvis du betalte med dit betalingskort, overfører vi pengene til dit kort igen. Ved køb med Mobilepay, overføres de retur til det kort/konto du har registret i din mobilepay app.

Når du sender varer retur, får du dine penge tilbage inden for 5 dage fra vi har modtaget din pakke. Under din side når du logger ind hos os, har du mulighed for at se en oversigt over dine returpakker samt hvor mange penge du skal have tilbage.

Hvis vi ikke har dine kontooplysninger, for du besked om dette.

Betalte du med et kredit- eller betalingskort hos os, refunderer butikken det aktuelle beløb til det kredit- eller betalingskort, du brugte i forbindelse med det oprindelige køb - Eller du kan vælge at få et tilgodebevis udstedt. Et tilgodebevis kan indløses til køb af varer på aftertherobes.dk eller i butikken og kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvordan bytter jeg en vare?
Du kan sagtens bytte varer, der er ubrugte og hvor prismærkerne stadig sidder i. Vi sender naturligvis din nye vare portofrit. Du kan læse mere, om hvordan du bytter på din returseddel/returguide.

For yderligere information om at bytte eller returnere varer med særlige transportkrav, skriv til os.

Lidt mere af det kedelige: 

•After the Robes er ikke forpligtet til at gensende returneringer som er indleveret efter returrettens ophør, hvorfor kunden opkræves en fragtgebyr på 59kr. for gensendelsen, for at få gensendt pakken.

•KAMPAGNETILBUD: Vi bytter eller returnere ikke kampagnetilbud, som f.eks. 5 scrunchies for 4’s pris.

•Vi bytter ikke scrunchies, hår accessories, generelle accessories eller udsalgsvarer til andet, disse skal returneres, hvor vi herefter giver pengene tilbage. Hvis du stadig ønsker en anden style skal der laves en ny ordre på aftertherobes.dk

•Vi returnere ikke styles med pletter, makeup, brugte styles, lygter af røg eller i det hele taget er beskadiget.

•Pakker købt på nettet kan returneres op til 14 dage efter de er modtaget - styles købt i showroom kan returneres op til 7 dage efter de er købt. 

•Kommer pakken retur til os fordi du ikke har hentet denne på posthuset, eller du har opgivet en forkert adresse, returnere vi denne og gensender ikke. Vi kan gensende den, hvis kunden ønsker det, mod betaling

Men vi håber slevfølgelig at du er glad for dit køb - så denne guide slet ikke bliver nødvendig :)