Strict Standards: Non-static method FmeSeo::getCmsPageName() should not be called statically in /var/www/vhosts/vds905.virtualserver.io/httpdocs/modules/fmeseo/fmeseo.php on line 745

Notice: Undefined variable: page_id in /var/www/vhosts/vds905.virtualserver.io/httpdocs/modules/fmeseo/fmeseo.php on line 764
Forsendelse - After the Robes

Leveringstid

Alle varer på lager sendes indenfor 1- 3 hverdage. Du kan finde mere information om lagerstatus for hver enkelt varer inde på produktsiden.

Vi sender med PostNord eller DAO. 

Din ordre sendes direkte til den leveringsadresse eller det posthus du har opgivet. Hvis du ikke er hjemme eller forsendelsen ikke kan være i din postkasse sendes den til nærmeste posthus eller pakkeboks. For pakker der ikke bliver afhentet debiteres en afgift for uafhentet pakke på 49 kr. Se mere om uafhentede pakker her.

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger fra 10 kr

Returret

Det er let og hurtigt at returnerer eller ombytte varer hos After the Robes.

Du har fuld fortrydelses og returret indenfor 14 dage af modtagelsen af varen. Denne benyttes ved at give After the Robes direkte besked inden 14 dage. Hvis du ønsker at sende en vare retur skal ordrebekræftelsen medsendes. For mere information om din fortrydelsesret, se vores almene betingelser som du finder her

Du har ret til at prøve varen på samme måde som i en fysisk forretning og derefter returnerer varen. Skulle der dog være sket en værdiforringelse er det After the Robes berettiget at fratrække dette fra beløbet som du skal have returneret.

En sådan værdiforringelse kan være, hvis varen har været udsat for:
- Parfume
- Været vasket
- Røg
- Make up eller andre pletter
- Dyrehår eller fnuller
- Generelle skader

Returvarer

Porto for returvarer betales af køber. Skulle du fortryde dit køb, vil After the Robes refundere det beløb, du har betalt for produktet. After the Robes er berettiget til at fratrække ethvert beløb, der skal refunderes, svarende til værdiforringelsen af produktet sammenlignet med produktets oprindelige værdi, hvis og i det omfang værdiforringelsen er forårsaget af, at Kunden har håndteret produktet i større omfang end nødvendigt for at bestemme dets funktion og egenskaber.

Ved ombytte af vare til anden størrelse eller til anden vare dækkes portoen for den nye forsendelse af After the Robes.

Reklamation

Hvis vi, mod forventning leverer en forkert vare til dig skal du kontakte contact@aftertherobes.dk hurtigst muligt. Ved reklamation af defekt vare skal du kontakte os på samme mailadresse. Vi betaler naturligvis returporto ved forkert forsendelse samt ved godkendt reklamation.
Ved reklamation laves en grundig undersøgelse af varen, i visse tilfælde sender vi reklamationen videre til leverandøren for udredning.
Almindelig slitage, forkert pleje eller anvendelse er ikke reklamationsberettiget og der ydes ikke garanti på sten, nitter, fjer, pallietter og perler.


*HUSK: Hvis du ønsker at sende en vare retur skal retursedlen eller ordrebekræftelsen medsendes.

Retur-, reklamation og ombytningsadresse: 

After the Robes
Ben Websters Vej 16
2450 København SV
Danmark

Uafhentede Pakker:

Hvis vi modtager en pakke som ikke er blevet afhentet hos posten forbeholder vi os rettigheden at debitere dig 49 DKK for de omkostninger som opstår ved en sådan retur (som indeholder håndtering, emballage samt porto).